HomeTermostati+Kit

 +Kit za pametno centralno grijanje

Warmup +Kit nudi idealno rješenje za nadogradnju 4iE Smart WiFi termostata u Pametni termostat za centralno grijanje.

 +Kit za pametno centralno grijanje
Warmup +Kit

Warmup +Kit

+Kit dizajniran je za rad s poznatim Warmup 4iE Smart WiFi termostatom za nadogradnju termostata od regulatora grijanja za sustave podnog grijanja do sustava koji bežično upravlja sustavima centralnog grijanja. On nudi sve prednosti i karakteristike 4iE koje kupci širom Svijeta znaju i imaju povjerenja i dovode ih u centralno grijane domove.

Warmup +Kit donosi mobilnu, bežičnu funkcionalnost u 4iE – omogućavajući kontrolu sustava centralnog grijanja s bilo kojeg mjesta u kući. Dolazi s prijemnikom kotla, adapterom za napajanje, postoljem za napajanje i postoljem za 4iE, omogućavajući fleksibilno mjesto za termostat u domu.

Zašto odabrati Warmup 4iE +Kit Smart termostat?

4iE WiFi termostat je najpametniji Warmup Smart termostat koji koristi najnoviju tehnologiju za potpuno smanjenje gubitaka energije i značajno poboljšava učinkovitost sustava grijanja. Termostat je jednostavan za upravljanje i koristi prirodni programski jezik s elegantnim i stilizovanim prilagodljivim dizajnom. Korisnik može postići značajne uštede na računima za grijanje pomoću termostata uz Warmup-ove aplikacije za pametne telefone. Aplikacija MyHeating™ i njezina SmartGeo™ tehnologija osiguravaju da se dom automatski zagrijava do željene temperature samo kad ste kod kuće ili na putu prema kući, a grijanje radi na nižim temperaturama kad ste daleko, znatno smanjujući potrošnju energije kao i troškove rada. 

Glavne značajke

N

Bežični Prijemnik

Jednom spojen na postojeći kotao omogućava bežičnu komunikaciju između kotla i termostata.

N

Pametno grijanje

Dovođenje pametnijeg, naprednijeg i ekološkog upravljanja grijanjem u sustave centralnog grijanja.

N

Efikasnost

Tehnologija +Kit nudi brzo i učinkovito rješenje.

+Kit se može kupiti odvojeno od 4iE. Kupac može kupiti 4iE za podno grijanje ili može kupiti 4iE i pripadajući +Kit za sustave centralnog grijanja. Znači ako već postoje zalihe 4iE, jednostavno naručite Warmup +Kit i svaki 4iE pretvorite u Smart termostat za sustave centralnog grijanja. Ako kućanstvo već koristi 4iE za upravljanje sustavom podnog grijanja u određenim zonama, trebaće mu novi 4iE za upotrebu sa + Kit za kontrolu kotla i centralnog grijanja u svim ostalim prostorijama.