Tražite termostat za kontrolu sustava podnog grijanja? U ovom članku ćemo pogledati savršene regulatore grijanja za električne sustave podnog grijanja, tako da sustav grijanja radi na najučinkovitiji način. Razgovarat ćemo o:

  • Prednosti kontrole podnog grijanja
  • Kako pametni termostati mogu uštedjeti energiju i novac
  • Najbolji termostat za podno grijanje

Koje su prednosti sobnog termostata za podno grijanje?

Odabir pravog regulatora ključan je za dobijanje maksimuma iz sustava podnog grijanja. Sustavi podnog grijanja energetski su učinkovitiji od tradicionalnih sustava grijanja, a termostat namijenjen sustavu maksimizira tu učinkovitost, pružajući preciznu toplinu uz smanjenje gubitka energije.

Nudimo širok asortiman termostata prikladnih za sva rješenja podnog grijanja, a svaki termostat osigurava odgovarajuću razinu topline za zahtjeve koristeći senzore za detekciju trenutne temperature okoline u prostoru.

Ako se preferira jednostavna kontrola uključivanja/isključivanja, onda bi naši manualni termostati bili prikladni. Digitalni termostat za podno grijanje izvrstan je izbor kada želite postaviti osnovni raspored grijanja. Ako vas zanimaju funkcije poput daljinskog upravljanja s pametnog telefona ili automatskog grijanja, onda je naš asortiman pametnih kontrola najbolji.

Zašto je pametni termostat poželjniji?

Podno grijanje nudi niske troškove rada, a korištenje pametnog termostata za upravljanje sustavom grijanja može pomoći u uštedi energije. Pametni kontroler poboljšava prednosti programabilnog termostata ne samo dopuštajući prilagođene rasporede grijanja, već i osiguravajući automatsko grijanje i pristup putem pametnog telefona putem aplikacije Warmup MyHeating. Dakle, dom će uvijek biti na pravoj temperaturi, u pravo vrijeme – uveliko poboljšavajući energetsku učinkovitost i održivost sustava grijanja.

Element WiFi Termostat

Element WiFi termostat jedna je od naših najnovijih inovacija u kontroli podnog grijanja i dizajniran je da bude jednostavan i  funkcionalnošću. Element se može koristiti sa svim Warmup rješenjima podnog grijanja i koristi tipke na dodir s jasnim, grafičkim ekranom za precizno upravljanje toplinom. Njegov klasični, diskretan dizajn znači da će odgovarati svakom kućnom uređenju i potpuno je kompatibilan s našim aplikacijama za pametne telefone.

Element se može koristiti zajedno s 6iE kao dio pristupa grijanju s više zona. Podno grijanje može se ugraditi kao ‘zone’ – što znači korištenje zasebnih sustava za različite prostore doma, pri čemu svaka zona kontrolira vlastiti termostat. Upravljanje se može vršiti pomoću više termostata iz aplikacije MyHeating ili putem internetskog portala MyWarmup.

Element WiFi termostat jedna je od naših najnovijih inovacija u kontroli podnog grijanja

Pročitaj više

Element WiFi termostat

Pročitaj više

Koji je Warmup termostat za podno grijanje za električne sustave odgovarajući?

Rješenja za električno podno grijanje izvrsna su za unošenje ‘nevidljive’ topline u projekte renoviranja jer ih njihov dizajn niskog profila i jednostavne metode ugradnje čine savršenima za upotrebu u svakoj prostoriji.

Gotovo svi naši kontroleri mogu se koristiti s Warmup električnim sustavom podnog grijanja, ali ako kupujete novi sustav ili želite nadograditi termostat, onda bi naši 6iE ili Element WiFi termostati bili idealna opcija. 6iE je moderan, sa dizajnom visoke specifikacije i ekranom u boji, koji čini upravljanje sustavom grijanja jednako intuitivnim kao i korištenje telefona.

Kako podesiti termostat za podno grijanje

Svi naši termostati jednostavni su za korištenje i jednostavni za instalaciju i podešavanje. Upute za termostat, tehničke specifikacije i ostala dokumenta za odabrani regulator možete pronaći na našoj web stranici.

Želite kupiti novi termostat?

Dobijte besplatnu online ponudu već danas kako bi  pronašli najbolji kontroler ili nas kontaktirajte kako biste pronašli najbližeg Warmup prodavača.



""
1
To receive these expert articles straight to your inbox, subscribe to our newsletter here.
NameName
Previous
Next