HomeElektrično podno grijanjeOprema za kupaonicu

Oprema za kupaonicu

Oprema za kupaonicu povećava udobnost i daće vašoj kupaonici uistinu liksuzan dojam.
Naš asortiman opreme za kupaonicu su osmišljeni da povećaju udobnost i praktičnost, čineći vašu kupanicu luksuznijom.

Odmagljivač ogledala vam cijelo vrijeme daje čist pogled dok se brijete, šminkate se ili sušite kosu.

Pogledaj proizvod

Zidno grijanje je idealno za zagrijavanje male površine zida ili za grijanje cijele prostorije. Posebno odgovara za stanove u kojima je problem gubitak topline i loša izolacija.

Pogledaj proizvod

Naši sušači ručnika su predivno dizajnirani od najkvalitetnijeg nerdjajućeg čelika. U njima nema nikakve tečnosti, tako da nema nikakvog održavanja i izuztno su mali potrošači.

Pogledaj proizvod
bathroom collection icon

Ogledalo za kupatilo bez pare

Zamagljena ogledala u kupaonici mogu predstavljati izazov. Odmagljivač ogledala nudi siguran i lak način da vaša ogledala budu bez magle. Odmagljivač ogledala je samoljepljiv i postavlja se direktrno sa zadnje strane ogledala.

heated bathroom mirror
heated bathroom mirror
underfloor heating bathroom

Električni sušači ručnika

Naši sušači ručnika su savršen odabir za modernu kupaonicu. Warmup sušači ručnika dolaze u 3 različite veličine da bi se prilagodio svim željama. Sušači ručnika pomaže da zagrijete svoju kupaonicu, i rade na struju tako da nema potrebe za cijevima.

underfloor heating bathroom

Ostali interesantni proizvodi

Podno grijanje u kupaonici

Otkrijte prednost toplih pločica, ekonomičnosti i dugotrajne udobnosti s električnim podnim grijanjem. Idealno za sve kupaonice, vlažne sobe i prostore za tuširanje.

Pročitaj više

Grijanje ispod pločica

Podovi od pločica su idealni za korištenje s električnim sustavnom podnog grijanja, jer se brzo zagrijavaju i dobro zadržavaju toplinu, čineći rad sustava učinkovitim. 

Pročitaj više

Termostati

Warmup nudi široku paletu regulatora podnog grijanja, od jednostavnih ručnih do najnovijih,  pametnih termostata koje kontrolišete na daljinu.

Pročitaj više