HomeElektrično podno grijanjePodrškaInstalacija

Instalacija podnog grijanja

Podno grijanje može se ugraditi i pri obnovi i na novogradnji. Sastavili smo nekoliko savjeta oji će pokazati koliko je brza i jednostavna ugradnja podnog grijanja.

Kako instalirati podno grijanje?

Instalaciju podnog grijanja može izvesti stručna osoba ili profesionalni instalater. Točni koraci ugradnje ovise o marki i vrsti sustava grijanja, stoga obavezno pročitajte priručnik prije nego što započnete sa radovima. Sve električne radove, uključujući instalaciju i spajanje termostata na sustav grijanja, mora završiti certificirani električar.

Video vodič

Warmup videoteka nudi pristup detaljnim savjetima za instalaciju podnog grijanja. Ovi videozapisi su zamišljeni da se koriste samo kao vodič, stoga slijedite cijeli priručnik za instalaciju.

Garancija na instalaciju

Bili smo prvi brend na tržištu koji je na naše žice za grijanje ponudio jamstvo instalacije SafetyNet™. Ako je tijekom instalacije sustav grijanja oštećen, zamijenit ćemo ga besplatno. Samo nas kontaktirajte kako bismo organizirali zamjenu.

Priručnici i upute

Posjetite našu stranicu sa literaturom proizvoda da biste pronašli priručnike za instalaciju i tehničke specifikacije za sve naše proizvode. Bilo da se radi o električnom sustavu podnog grijanja, termostatu ili drugom proizvodu iz programa Warmup, imajte na umu da uvijek pažljivo pročitate priručnik za postavljanje i slijedite upute.