HomeVanjsko grijanje

Sustavi za otapanje snijega

Warmup obezbjedjuje kvalitetne, energetski učinkovite sustave za otapanje snijega, uz širok asortiman proizvoda da bi udovoljili vašim zahtjevima.

Sustavi za otapanje snijega

Warmup obezbjedjuje kvalitetne, energetski učinkovite sustave za otapanje snijega, uz širok asortiman proizvoda da bi udovoljili vašim zahtjevima.

O Warmup rješenjima za otapanje snijega i zaštitu od smrzavanja

Mi nudimo selekciju kablova za otapanje snijega koji griju prilazne staze i sav beton ili pločnike oko vašeg doma, kao i krov, a isto tako i rješenja zaštite od smrzavanja oluka i cijevi. Ali sa Warmup proizvodima za otapanje snijega i rješenjima za odmrzavanje, možete povećati sigurnost i udobnost održavajući vaše kuće, zgrade, prilazne puteve i staze bez snijega i zaštićene od smrzavanja sa našim širokim asortimanom proizvoda za vanjsko grijanje.

Eliminišite opasan led i nanos snijega i imajte prilaze bez leda uz naš asortiman kablova za otapanje snijega.

Pogledaj proizvod

Warmup samoregulirajući kabal je izuzetan za odledjivanja krovova, oluka i ispusta.

Pogledaj proizvod

Warmup linija kablova za grijanje cijevi nudi grijanje cijevi za metalne i plastične cijevi

Pogledaj proizvod

Kontroleri
i senzori

Raspon regulatora temperature i senzora za maksimiziranje energetske učinkovitosti sustava za odmrzavanje snijega. Idealno za primjenu na tlu, krovu i olucima.

Pogledaj proizvodi

Primjene za topljenje snijega i odleđivanje

Warmup kablovi za topljenje snijega su predvidjeni za razne vrste primjene. Nudimo izbor kabela za topljenje snijega koji zagrijavaju prometnice, staze, stepenice, terase, krovove, oluke i vodovodne cijevi, sprječavajući stvaranje opasnog leda, zamrazavanja i gomilanje snijega.

Grijani prilazi

Zimi, snijeg i led prijete vašoj sigurnosti i predstavljaju glavni problem koji može izazvati opasnosti klizanja kako za ljude tako i za vozila. Ne trošite svoje vrijeme čisteći vaše pločnike i krov dok pokušavate da odete na posao ili samo uživajte radeći nešto drugo.

Pročitaj više >

Zaštita za krovove i oluke

Krov i oluci mogu se ozbiljno oštetiti nakupljanjem leda. Ovi se problemi mogu izbjeći korištenjem Warmupovih rješenja za odmrzavanje krova.

Pročitaj više >

Grijanje cijevi

U vrlo hladnim uvjetima, samo toplotna izolacija nije dovoljna da zastiti cijevi od smrzavanja.  Warmup sustavi za grijanje cijevi štite cijevi za vodu, sustave za zalivanje i kanalizaciju od mraza u teškim zimskim uvjetima.

Pročitaj više >

Prednosti sustava topljenja snijega i smrzavanja

Z

Uštede

Sustavi su usplativiji na duže staze od kontinuiranog bacanja i uklanjanja soli, i smanjuje otpade a time se prudužava i vijek cementa.

Z

Dodana vrjiednost

Warmup sustav za otapanje snijega ili zaštitu od smrzavanja može produžiti trajanje krovova, cijevi i pločnika tako što se eliminiše uporaba soli i kemikalija, i oštećenja od pribora za čišćenje.

Z

Pametno ulaganje

Instaliranje Warmup sustava za otapanje snijega je odlična investicija koja može povećati vrijednost vaše kuće. To je rješenje na duge staze da vaši pločnici, krovovi i cijevi budu bez snijega i leda, čime se povećava vrijednost vaše imovine.

Z

Nema potrebe za mašinskom sobom

Nema potrebe da odvajate prostor ili prostoriju u vašoj kući/garaži za opremu. Sustav koristi mali zidni kontroler temperature i senzor koji se montira na pločnik/krov.

Z

Energetska učinkovitost

Sustavi za otapanje snijega rade zajedno sa uredjajem koji se automatski aktivira (kontroleri temperature) koji će pokrenuti sustav kad osjeti padavine i niske temperature. Ovi kontroleri obezbjedjuju da je sustav aktivan samo tijekom korisnog perioda i smanjuje nepotrebnu potrošnju energije.

Zagrijani prilazi, stepeništa i terase

Snježne zime mogu biti bolne, pogotovu kad morate čistiti lopatom i posipati sol po vašem prilaznom putu, vrtu, stazama, i stepenicama i to izgleda kao da tom poslu nema kraja. Ali sa Warmup proizvodima za otapanje snijega i rješenjima za odmrzavanje, možete udobno boraviti u svom domu i pustiti da pločnik obavlja posao umjesto vas.

Mi nudimo selekciju kablova za otapanje snijega koji griju prilazne staze i sav beton ili pločnike oko vašeg doma, spriječavajući gomilanje leda i snijega. Sustav je dostupan u dvije verzije, jedna za beton i pločnike a druga za asfalt.

Zaštita za krovove i oluke

Krov i oluci mogu biti teško oštećeni nakupljenim ledom. Naslage leda i ledenice se stvaraju kad se nagomilan snijeg na krovu topi i smrzava na nadstrešnicama i olucima tijekom večeri. Ciklus se nastavlja i led se neprestano nakuplja i raste, što sprečava otopljen snijeg da pravilno ode. S vremenom se stvaraju ledenice, i potencijalno dobijamo i oštećenje konstrukcije i sigurnosne probleme.

Warmup nudi sustav za otapanje snijega sa krova & oluka koji obezbjedjuje zaštitu i pomaže sprečavanju stvaranja ledenica i naslaga leda na privatnim objektima, apartmanima, vilama i obieljskim kućama. Grejni kabal za krov i oluk održava kontinuiran put za snijeg koji se topi sa krova za odvod sa krova kroz oluk i ispust. Sustav je dostupan u dvije verzije: samoregulirajući kabal (W20SR) i kabal odredjene konstantne snage (W25SM).

Grijanje cijevi

U vrlo hladnim uvjetima, sama toplinska izolacija ne može u potpunosti zaštititi cijevi od smrzavanja. Sustavi zaštite od smrzavanja štite vodovodne cijevi, protivpožarne mreže, sustav prskanja i kanalizacijske cijevi od mraza u teškim zimskim uvjetima. Ne traba puno da se smrznu cijevi za vodu u kući ili vrtu, što može dovesti do skupih popravki ili čak oštećenja vode.

S našim sustavima zaštite od smrzavanja cijevi osiguravamo da čak i tijekom prijelaznog razdoblja u proljeće i jesen, kada nagli mraz i dalje može nanijeti štetu budete bez brijge. Warmup kablovi za zaštitu od smrzavanja cijevi dizajnirani su za zaštitu vodovodnih cijevi od metala ili plastike koje su osjetljive na mraz. Naš asortiman kabela za zaštitu od smrzavanja uključuje samoregulirajući kabel od 20 W/m (W20SR) i samo limitirajući kabal sa konstantnom snagom 10 W/m (W10FP).

Koliko košta sustav?

Troškovi uključeni u nabavku sustava za topljenje snijega povezani su s troškovima stvarnog sustava i instalacije koji svi variraju ovisno o veličini i opsegu projekta.

Besplatna ponuda >

Gdje kupiti Warmup sustave?

Pronađite najbližu trgovinu za kupnju naših proizvoda od naših ovlašćenih trgovaca. Nakon kupnje kontaktirajte nas kako biste dogovorili instalaciju ili pronašli instalatera.

Pronadjite distributera >

Ko će instalirati sustav?

Možemo preporučiti kvalificiranog električara ili vodoinstalatera da instalira naše proizvode. Uvijek nastojimo ponuditi najbolju uslugu, jamstva i podršku za proces instalacije.

Kontaktirajte nas >