HomeElektrično podno grijanjeVrsta prostorije

Električno podno grijanje za sve prostorije

Warmup nudi širok asortiman sustava električnog podnog grijanja koji su prikladni za ugradnju u svaku prostoriju kuće i sa svim vrstama podloga i podnih obloga.

Odaberite vrstu prostorije ❯

Warmup nudi rješenje za podno grijanje za svaku prostoriju i projekt.

Kontaktirajte nas ❯

Tražite trgovca ili tehničara za montažu? Kontaktirajte nas kako bismo vam mogli preporučiti najbližu trgovinu ili tehničara koji je najprikladniji za vaš projekt.

Zatražite ponudu ❯

Ispunite obrazac i mi ćemo Vam poslati našu ponudu u roku od 1 radnog dana.

Učinkovito rješenje za grijanje

Sustavi električnog podnog grijanja pružaju energetski učinkovito, suvremeno rješenje grijanja za jednu prostoriju ili cijelu kuću. Sustavi omogućuju potpunu slobodu dizajna prilikom renoviranja doma i nude niže dugoročne troškove rada od tradicionalnih sustava grijanja.

Warmup nudi širok asortiman sustava električnog podnog grijanja koji su prikladni za ugradnju u svaku prostoriju i sa svim vrstama podloga i podnih obloga.

Može li podno grijanje zamijeniti radijatore?

Podno grijanje koristi tehnologiju zračenja topline za grijanje predmeta i ljudi u prostoriji od poda naviše, za razliku od radijatora s centralnim grijanjem koji se fokusiraju na zagrijavanje samo zraka u prostoriji. To čini električno podno grijanje mnogo učinkovitijim sustavom grijanja od radijatora, štedeći energiju, a istovremeno smanjujući cirkulaciju prašine, čime se poboljšava kvaliteta zraka u svakom domu.

Radijatori se mogu zamijeniti sustavnom električnog podnog grijanja. Preporučili smo provođenje proračuna toplinskih gubitaka prostorija koje se griju kako bismo bili sigurni da je prikladno izolirana i da se može prvenstveno grijati sustavom podnog grijanja. Neke sobe s manjim površinama, kao što su male kupaonice, mogu zahtijevati dodatno grijanje.

Dnevni boravak sa drvenim podom

Vrsta projekta

Sustavi podnog grijanja pružaju vrlo fleksibilno rješenje grijanja za svaki dom. Mogu se koristiti za grijanje samo jedne male prostorije ili se mogu ugraditi u cijelu kuću.

Podno grijanje u jednoj prostoriji

Prilikom renoviranja jedne prostorije u kući, poput kupaonice, sustav električnog podnog grijanja izvrstan je izbor za dosljedan, ugodan toplinski učinak.

Odaberite sobu >

Grijanje više prostorija

Električno podno grijanje može se ugraditi u nekoliko različitih prostorija, kroz proces poznat kao zonsko grijanje. Zonsko grijanje odnosi se na dijeljenje sustava podnog grijanja u domu u različite ‘zone’ koje se mogu kontrolirati odvojeno jedna od druge za veću udobnost i učinkovitost.

Zatražite ponudu >

Podno grijanje za sve tipove prostorija

Sustavi podnog grijanja mogu se ugraditi u bilo koju prostoriju. Međutim, sobe se razlikuju po veličini i imaju podne obloge koje odražavaju vrstu prostorije u koju su postavljene. Na primjer, dnevne sobe su obično veće površine prekrivene drvetom ili laminatom, dok su kupaonice mali prostori koji obično koriste keramičke ili porculanske pločice kao podnu oblogu. U nastavku saznajte više o podnom grijanju u različitim prostorijama.

Kupaonica >

Ugradnja podnog grijanja u kupaonici dodat će luksuz i ugrijati pločice u hladno jutro.

Spavaća soba >

Ravnomjerna raspodjela topline i ugodna sobna temperatura čine podno grijanje savršenim izborom za spavaću sobu.

Dnevna soba >

Kvaliteta zraka u zatvorenom prostoru poboljšana je smanjenom cirkulacijom prašine koja se postiže zračenjem topline.

Kuhinja >

Električno podno grijanje popularan je izbor kada se želi poboljšati udobnost i energetska učinkovitost kuhinje.

Prednosti zonskog podnog grijanja

Ugradnja više sustava podnog grijanja olakšava funkciju zonskog grijanja. Ovdje se više sustava dijeli u zasebne zone kojima upravlja termostat namijenjen za zonu, čime se povećava učinkovitost sustava grijanja. Na primjer, ako je sustav podnog grijanja postavljen u cijelom prizemlju, hodnik i dnevni boravak mogu biti jedna zona, a kuhinja druga zona. Mogućnost zoniranja grijanja shodno načinu života mnogo poboljšava učinkovitost sustava grijanja, sprječavajući nepotrebno trošenje energije. Ova razina preciznosti ne može se mjeriti s tradicionalnim sustavima centralnog grijanja.

Spavaća soba sa tepihom
Profil kuće prikazuje sustave električnog podnog grijanja u raznim prostorijama

Troškovi električnog podnog grijanja

Početni troškovi nabave sustava i njegove ugradnje variraju, ovisno o zahtjevima projekta, međutim povećana učinkovitost sustava rezultira većim uštedama na računima za energiju. Podno grijanje radi na nižim temperaturama od centralnog grijanja, a istovremeno proizvodi istu razinu topline i udobnosti, što rezultira dugoročno nižim troškovima rada.

Saznajte više o troškovima podnog grijanja >

Jamstva

Svi Warmup sustavi pokriveni su opsežnim, vodećim tržišnim jamstvima. SafetyNet jamstvo također znači da ako instalater slučajno ošteti sustav tijekom instalacije, bit će zamijenjen besplatno.

Saznajte više o Warmup-u >

Smart termostati za poboljšanu energetsku učinkovitost

Energetska učinkovitost sustava podnog grijanja može se maksimizirati upravljanjem sustavom s Warmup pametnim termostatom i pratećim aplikacijama za pametne telefone. Termostati 6iE i Element WiFi namjenski su regulatori temperature podnog grijanja koji osiguravaju da je dom uvijek na pravoj temperaturi, u pravo vrijeme. Korištenje ovih termostata uz aplikaciju MyHeating može značajno uštedjeti na tekućim troškovima.

6iE WiFi termostat