HomeElektrično podno grijanjePodna izolacija

Podna izolacija

Korištenje toplinske izolacije s električnim podnim grijanjem značajno smanjuje vrijeme zagrijavanja i tekuće troškove.

Zašto instalirati podnu izolaciju?

Sustavi podnog grijanja zagrijavaju sobu mnogo brže od tradicionalnog centralnog grijanja radijatorima i zahtijevaju manje energije za to. Da bi sustav grijanja bio još učinkovitiji i da biste uštedjeli još više novca na računima za energiju, preporučujemo instalaciju izolacije uz sustav podnog grijanja.

Podna izolacija je važna u smanjenju gubitka topline i također ubrzava vrijeme zagrijavanja sustava podnog grijanja.

Benefiti podne izolacije

Warmup izolacija drastično smanjuje gubitak topline, zadržavajući toplinu u prostoriji, štedeći i potrošnju energije i novac. Kako se grijač zagrijava na optimalnu temperaturu, izolacija pojačava ovu toplinu i brzo je raspoređuje u prostoriju.

Veća energetska učinkovitost

Vjerujemo da je deblja izolacija ispod grijača u podu i veća energetska učinkovitost, ali dublja izolacija će utjecati na visinu poda. Warmup proizvodi izolacije dolaze u raznim debljinama i veličinama kako biste dobili optimalno rješenje za vaš projekt u cilju spriječavanja trošenja energije.

Pogodna za sve podloge

Naši proizvodi za električnu i vodenu izolaciju prikladni su za korištenje sa svim podlogama i mogu se koristiti sa svim završnim podovima. Neki sustavi podnog grijanja zahtijevaju specifičnu kombinaciju izolacije i pribora za uspješno rješenje grijanja. U nastavku potražite pojedinosti o tim proizvodima.

Za upotrebu na svakom projektu

Svi naši izolacijski proizvodi mogu se instalirati u novogradnji ili projektima obnove. Za korištenje u starijim objektima s visokim razinama gubitka topline, grijač s izolacijom možda neće isporučiti potreban toplinski učinak za optimalnu udobnost. Preporučujemo provođenje izračuna gubitka topline kao dio vašeg projekta.

Asortiman izolacije

Warmup ima različite vrste podnih izolacija pogodnih za primjenu s našim sustavima podnog grijanja. Ako planirate koristiti drugu vrstu izolacije, molimo vas da provjerite glavne toplinske karakteristike i kompatibilnost s podnim grijanjem. Naš asortiman izolacijskih proizvoda povećava energetsku učinkovitost i vrijeme odziva električnih sustava podnog grijanja. U nastavku saznajte više o jedinstvenim osobinama svakog proizvoda:

Izolacijska ploča izrađena od ekstrudiranog polistirena, obostrano obložena staklenom mrežicom ugrađenom u tanki sloj cementnog polimernog maltera.

Pročitaj više

Vodootporna izolacijska ploča izrađena od ekstrudiranog polistirena. Grijaći kabeli ne mogu se instalirati u izravnom kontaktu s pločom.

Pročitaj više

Izolirana podloga je tanka izolacija od polistirena s učinkovitim akustičkim svojstvima kako bi se smanjila buka.

Pročitaj više

Ultralight je inovativno rješenje za izolaciju koje koristi razdjelni sloj i alumijski sloj za ravnomjerno i brže vrijeme zagrijavanja i veće uštede na računima za struju.

Pročitaj više

Dizajnirana za upotrebu sa WLFH sustavom folije. Obezbjedjuje glatku i ravnu podlogu za mekane i fleksibilne podove kao što su tepih i vinil.

Pročitaj više