HomeElektrično podno grijanjeOprema za kupaonicuElektrični sušači ručnika

Sušači za ručnike

Nudeći moderan dizajn i izvrsnu funkcionalnost, Warmup kolekcija električnih sušača ručnika je savršen dodatak za kupaonicu.
Sušači ručnika dostupni su u modelima s jednim prečkom i s više prečki sa različitim obradama. Odaberite idealan sušač za kupaonicu ili vlažnu prostoriju.

Sušači za ručnike

Energetski učinkovit, tehnologija električne suhe topline


Nema ništa bolje od grijanog ručnika nakon osvježavajuće kupke ili tuša, a Warmup asortiman sušača za ručnike kombinira klasični dizajn s našom naprednom tehnologijom električnog grijanja kako bi kupaonici unijeli dašak luksuza.

Dostupni kao opcija s jednom prečkom ili sa više prečki, i u raznim dimenzijama i obradama, Warmup sušači ručnika su jednostavni za korištenje i za ugradnju te su idealni za projekte obnove kupaonica ili novogradnje. Koristeći naše poznate žice za električno grijanje kako bi dale blagu toplotu za vaše ručnike, prečke  koriste tehnologiju suhog grijanja – bez tečnost i stoga ne postoji rizik od curenja.

Energetski učinkovit, tehnologija električne suhe topline
Rebríkové ohrievače

Suvremeni britanski dizajn, izrađen od visokokvalitetnog nehrđajućeg čelika klase 304 


Inspirisana klasičnim britanskim stilom, kolekciju sušača za ručnike stručno je dizajnirao naš interni tim dizajnera i istraživača i savršeni su za sve teme dizajna kupaonice. Proizvode se od najboljeg nehrđajućeg čelika s ocjenom 304, što ih čini otpornim na mrlje i koroziju – savršeni za upotrebu u kupaonici.

Sušači ručnika sa jednom prečkom

Sušači ručnika sa jednom prečkom

Inspirirani suvremenim dizajnom hotela s čistim linijama i vrhunskim završnim obradama, obnovite kupaonicu instalirajući jednu ili više naših sušača ručnika sa jednom prečkom za tople ručnike bez napora.

Sušači ručnika sa jednom prečkom
Sušači ručnika sa više prečki

Sušači ručnika sa više prečki

Uredite kupaonicu kombinirajući funkciju i estetiku s našim sušačima za ručnike s više prečki. Nudeći brzo vrijeme zagrijavanja, ovi sušači ručnika su dovoljno veliki da brzo ugriju sve ručnike za kućanstvo.

Sušači ručnika sa više prečki

IP55 – Prikladni za upotrebu u zonama 1 i 2


Naše sušači za ručnike mogu se postaviti bilo gdje u zoni 1 i 2 zbog njihove ocjene IP55, što znači da mogu doći u kontakt s vodom bez ikakvih problema. Njihova konstrukcija od nehrđajućeg čelika također sprječava eventualnu koroziju uzrokovanu vodom. Uvijek se posavjetujte s kvalificiranim električarom oko ograničenja zoniranja.

Jednostavno instaliranje i lako upravljanje


Sušače ručnika brzo ugrađuje kvalificirani instalater i jamstvo je pet godina. Postoje dvije preporučene metode za efikasno upravljanje sušačem za ručnike:

  • Sušač za ručnike može se spojiti na krug rasvjete za automatski rad kad je svjetlo uključeno, pod uvjetom da je zaštićeno postojećim RCD-om
  • ili se može upravljati neovisnim prekidačem  koji pruža napajanje na zahtjev.

Moguće je koristiti postojeći termostat za električno podno grijanje za kontrolu ručnika ručnika, ali to može dovesti do neefikasnog rada, jer će se ručnik za ručnike zagrijavati prije nego što je potrebno i uključit će se i isključiti jer podno grijanje održava optimalnu kupaonicu komforna temperatura. Zagrijani ručnici za grijanje se ne preporučuju za ugradnju u gips karton jer ova zidna konstrukcija neće pružiti stabilnu podršku. Za povećanu sigurnost, prilikom postavljanja treba omogućiti i razmak od 600 mm između poda i najniže šine.

IP55 - Prikladni za upotrebu u zonama 1 i 2

SUŠAČI RUČNIKA SA JEDNOM PREČKOM

Warmup sušači za ručnike sa jednom prečkom pružaju moderan zaokret dijelu klasičnog unutrašnjeg dizajna za kupaonicu.

Moderan modularni dizajn

To što imamo malu kupaonicu ne znači da moramo kompromitirati stil i funkcionalnost, a naša ponuda sušača peškira sa jednom prečkom savršena je za stvaranje modularnog sistema za nježno grijanje ručnika nakon hladnog tuširanja. Koristeći energetski učinkovitu tehnologiju električnog grijanja, Warmup sušači za ručnike sa jednom prečkom su bez tekućine i omogućuju ravnomjernu disperziju topline uz brzo vrijeme zagrijavanja – odaberite koliko je prečki potrebno za potpunu slobodu dizajna. Preporučuje se da razmak bude 250 mm između svake prečke prilikom postavljanja modularnog dizajna.

Moderan modularni dizajn

Dostupni u dvije stilske opcije

Sušači ručnika sa jednom prečkom pružaju veliku fleksibilnost. Odaberite između naših dvije stilske opcije: Tulsi i Burdock, obje su dostupne u više završnih obrada a razmislite i o postavljanju tri u nizu kako biste stvorili podebljanu, stiliranu točku u kupaonici.

Tulsi sušač ručnika sa jednom okruglom prečkom 

Tulsi prečke odlikuju se lijepim zaobljenim dizajnom, spajajući osjećaj tradicionalnog stila s naprednom tehnologijom. Glatke linije Tulsi asortimana poboljšaće sjaj svakog projekta obnove kupaonice.

Burdock sušač peškira sa jednom kvadratnom prečkom

Opcija Burdock stila unosi u kupaonicu dašak modernog industrijskog dizajna. Ova kolekcija sušača za ručnike koristi četvrtasti dizajn, nudeći snažan geometrijski element koji će biti idealan za savremene kupaonice.

Izbor završne obrade

Poliran

Poliran

Odaberite Tulsi ili Burdock sušač u poliranoj završnoj obradi  za izgled visokog sjaja – idealan za upotrebu u kupaonicama koje sadrže reflektirajuće zidne pločice i odgovarajuće polirane slavine.

Brušen

Brušen

Izaberite sušač ručnika sa brušenom završnom obradom za klasični izgled koji će poboljšati tradicionalniju temu dizajna kupaonice s originalnim arhitektonskim karakteristikama.

Jednostavan za instalaciju i upotrebu

Naši sušači za ručnike sa jednom prečkom se brzo  postavljaju u kupatilo od strane kvalifikovanog instalatera, a njima se može upravljati bilo spajanjem na postojeći krug rasvjete u kupaonici zaštićenim preko RCD-a, ili sa zasebnim prekidačem.

Svi Warmup sušači za ručnike dolaze s pratećim kompletom za montažu koji sadrži sve komponente potrebne za uspješnu prvu instalaciju.

SUŠAČI RUČNIKA SA VIŠE PREČKI

Savršeni za veće prostorije, naše viseće tračnice za peškire stvaraju upečatljivo žarište za bilo koju kupaonicu.

Savršeni za veće kupaonice

Prilikom obnove veće kupaonice ili dizajniranja nove vlažne prostorije u sklopu projekta novogradnje, Warmup kolekcija električnih sušača za ručnike s više prečki nudi energetski učinkovito, i rješenje za uštedu prostora za grijanje ručnika nakon opuštajuće kupke ili tuširanja. Korištenjem napredne tehnologije suhog grijanja, sušači za ručnike ne sadrže tekućine i imaju brzo vrijeme zagrijavanja, što ih čini idealnim za obiteljske kupaonice ili veće vlažne prostorije s visokom potrošnjom.

Savršeni za veće kupaonice

Klasičan dizajn inspiriran s dvije stilske opcije

Dostupni u dvije stilske opcije, Anis i Hawthorn pružaju izvrsnu funkcionalnost prekrasnog dizajna i u više veličina. Ugradite sušač u stilu ljestvi za ručnike sa više prečki u kupaonicu kako biste stvorili prostor nadahnut suvremenim dizajnom.

Anise sušač ručnika sa više okruglih prečki

Anise sušač ručnika sa više okruglih prečki

Anise koristi zaobljeni dizajn prečki, pružajući kupaonici dodir ležerne elegancije. Svojim izgladjenim ravnim linijama, Anis će brzo i učinkovito grijati ručnike i idealan je za tradicionalnije teme dizajna kupaonice.

Hawthorn sušač ručnika sa više kvadratnih prečki

Ako je zahtjev za sušačem za ručnike sa modernijim rubom, naš Hawthorn asortiman sušača ručnika sa više prečki je savršen izbor. Koristeći dizajniranu prečku u obliku kvadrata, posebno su pogodni za vlažne prostorije modernog izgleda.

Hawthorn sušač ručnika sa više kvadratnih prečki

Odaberite između tri veličine

Sušač za ručnike sa 4 prečke

Najmanji od naših sušača za ručnike sa više prečki, sa 4 prečke je idealan za manje prostore kao što su kupaonice i tuš kabine u jednokrevetoj sobi.

Sušač za ručnike sa 6 prečki

Naša opcija sa 6 prečki je savršena za kupaonicu srednje veličine. Njegova dodatna širina u usporedbi sa stilom od 4 prečke i 8 prečki, čini ga posebno korisnim za zagrijavanje većih ručnika za kupanje.

Sušač za ručnike sa 8 prečki

Kao najveća prečka u  kolekciji, šipka za ručnike sa 8 prečki je idealan za zagrijavanje više ručnika istovremeno.

Jednostavan za instalaciju i upotrebu

Naši Sušači ručnika sa više prečki se brzo ugrađuju u kupaonicu od strane kvalificiranog instalatera i njima se može upravljati bilo spajanjem na postojeći krug rasvjete u kupaonici zaštićenim preko RCD-a, ili sa zasebnim prekidačem.

Svi Warmup sušači za ručnike dolaze s pratećim kompletom za montažu koji sadrži sve komponente potrebne za uspješnu prvu instalaciju.

Radni napon 230 V AC ±15%, 50 Hz
Sastav Visokokvalitetni nehrđajući čelik kvalitete 304
Komponente Isporučuje se s kompletom za montažu
IP standard IP55
Dužina hladnog kraja (kraj za povezivanje) 3 m
Opcije Dostupno sa jednom prečkom i sa više prečki
Certifikati i oznake accreditations-CE

HTR-1ROBR Tulsi

HTR-1ROPO Tulsi HTR-1SQBR Burdock HTR-1SQPO Burdock
Dužina (mm) 650 650 650 650
Širina (mm) 32 32 40 40
Dubina (mm) 100 100 100 100
Oblik prečke Okrugle Okrugle Kvadratne Kvadratne
Završna obrada Brušeno  Polirano Brušeno  Polirano
Snaga (W) 19 19 19 19
Amperaža (A) 0,08 0,08 0,08 0,08
Otpor (Ω) 2800 2800 2800 2800

HTR-4ROPO 
Anise

HTR-4SQPO 
Hawthorn

HTR-6ROPO 
Anise

HTR-6SQPO 
Hawthorn

HTR-8ROPO 
Anise

HTR-8SQPO 
Hawthorn

Dužina (mm) 500 525 650 650 530 620
Visina (mm) 520 435 600 600 800 912
Dubina (mm) 120 120 120 120 135 120
Broj prečki 4 4 6 6 8 8
Oblik prečke Okrugle Kvadratne Okrugle Kvadratne Okrugle Kvadratne
Završna obrada Polirano Polirano Polirano Polirano Polirano Polirano
Snaga (W) 52 52 90 95 100 115
Amperaža (A) 0,23 0,23 0,39 0,41 0,43 0,50
Otpor (Ω) 1017 1017 588 557 529 460