HomeO nama

O nama

Warmup je certifikovana ISO 9001:2008 kompanija za proizvodnju sa sjetištem u Britaniji koja osmišljava i pruža rješenja za električno podno grijanje. Prodali smo više od 3 milijuna sustava u više od 70 zemalja u preko 25 godina trgovine. Imamo svoje podružnice u 11 zemalja i licencirane partere u drugim zemljama.

Ko smo mi I čime se bavimo?

Mi smo kompanija iz Britanije, vodeća na svijetu u proizvodnji koja se temelji na našem velikom iskustvu i kontinuiranom istraživanju. Warmup ima tradiciju za kvalitetu i inovativnost. Mi stalno ažuriramo i dopunjujemo naš asortiman da bi imala apsolutno najbolje proizvode. Warmup proizvodi za električno podno grijanje su u skladu s direktivama Europske unije, CE označeni i akreditirani od strane mnogih neovisnih institucija, pružajući vama i vašim klijentima sigurnost i mir.

Osobito za naše klijente stručnih trgovina, kvaliteta i fleksibilnost naših proizvoda, korisnička podrška prije i nakon prodaje, i tehnička podrška će pomoći pri svakoj fazi vašeg projekta. Naše Doživotno Jamstvo odražava naše povjerenje u naša istraživanja i testiranja i u naše radno iskustvo.

Mi nudimo najbolje sustave za vaše potrebe, optimalno dizajnirane i savršeno namijenjene da rade tačno na način na koji smo vas mi unaprijed savjetovali da hoce – za život. Zaista, to je Warmup garancija.

Naše obećanje

Vjerujemo da pružamo najbolje proizvode, najbolju uslugu, najbolje garancije i najbolje informacije. To nije slijepo vjerovanje, to je ono što smo stvarali i njegovali svojim naprednim internim sposobnostima istraživanja i razvoja.

Naši proizvodi testirani su u našem vlastitom ispitnom centru koji se nalazi u Njemačkoj, a zatim su provjereni u raznim useljenim kućama za praćenje u Europi.

Ove kuće se u potpunosti prate, što nam omogućava sastavljanje izuzetno detaljne baze podataka o učinku, koja nam pruža istinsko znanje o tome kako će funkcionirati sustav Warmup i o energiji koju će koristiti.

Zašto Warmup?

Najbolji proizvodi

Warmup ima najkvalitetnije proizvode. Na tržištu imamo najjaču, od dupolog fluoropolimera, tanku (prečnik 1,8mm) grejnu žicu. Neće podići razinu poda i posjeduje BEAB odobrenje, zadovoljavajući najveće standarde sigurnosti za električno podno grijanje. Naši sustavi dolaze u potpunosti dizajnirani, dobivate ga u kompletu sa visokokvalitetnim komponentama i kontrolama, i spremne za instalaciju i dostupni su u nekoliko izvedbi i komponenti, i koji će zasigurno odgovarati vašem projektu i proračunu.

Najbolje usluge

Nudimo najbolju uslugu i podršku na svijetu. Mi smo jedina kompanija koja ima tehničku podršku za sve klijente, kućevlasnike, instalatere, projektante, trgovce i sve druge Warmup klijente. Ovaj servis služi svima za pitanja od podešavanja termostata do bilo kojeg problema sa instaliranjem električnog podnog grijanja.

Najbolja jamstva

Svi naši proizvodi su poduprti sa vodećim industrijskim garancijama što je rezultat proširenih testiranja i istraživanja. Nudimo jedinstvena jamstva za neke naše sustave. Dodatno, nudimo i SafetyNet™ Instalaciono Jamstvo za grejne žice: iako je sustav oštećen tijekom instalacije, mi ćemo ga besplatno zamijeniti (prema uvjetima korišćenja)

Najbolje istraživanje i razvoj

Istraživanje pokreće izvrsnost.Imamo više milijunski EN442-2 Centar za Istraživanje i Razvoj u Njemačkoj, i postrojenja za testiranje i useljene kuće koje pratimo diljem Europe koje nam pružaju informacije od vlasnike skoro svake minute o proizvodima i energetskoj učinkovitosti.

Akreditacije

Budite uvjereni da imate najbolji sustav na tržištu. Naši proizvodi za električno podno grijanje su u skladu sa EU standardima, imaju CE oznaku i certificirani su od strane više neovisnih institucija. Akreditacije za naše proizvode uključuju: BEAB, cUL, CSA, FIMKO i UL. Osim toga, članovi smo BEAMA i TTA.

Globalno i lokalno iskustvo

Warmup se širi u inozemstvo još od 2001, a mi ćemo i dalje ulagati velika sredstva u utvrđivanju djelovanja u više zemalja diljem 4 kontinenta osiguravajući se da su sve regije i zemlje razumjeli i prihvatili elektro standarde i standarde naših proizvoda. Mi smo ponosni da posao u Velikoj Britaniji ima svetsko iskustvo. Tako možemo pružiti podršku našim lokalnim distributerima i kupcima s ovim globalnim znanjem i iskustvom.