Pravila o privatnosti

Warmup Plc je tvrtka registrirana u Engleskoj pod brojem kompanije 02955213. Sjedište tvrtke je 702 Tudor Estate Abbey Road London NW10 7UW. Zalažemo se za zaštitu vaše privatnosti. Ovo pravilo, zajedno s našim Uvjetima i odredbama, određuje osnovu na kojima ćemo obraditi sve osobne podatke koje prikupljamo od vas ili koje nam vi pružite. Mi se strogo pridržavamo Zakona o zaštiti podataka iz 1998. godine i Pravilnika o zaštiti privatnosti i elektroničkih komunikacija (Direktiva EZ) iz 2003. godine.

ZAŠTITA VAŠE SIGURNOSTI

Nastavljajući upotrebom web stranice prihvaćate ove uvjete i odredbe.

Možda ćemo trebati otkriti vaše osobne podatke ako smo pod zakonskom obvezom pridržavati se bilo koje zakonske obveze ili u svrhu provođenja ili primjene naših Uvjeta i odredbi i drugih sporazuma. Možda ćemo ih trebati otkriti da bismo zaštitili naša prava, imovinu ili sigurnost naših kupaca ili drugih, što uključuje razmjenu informacija s drugim tvrtkama i organizacijama.

INFORMACIJE KOJE SAKUPLJAMO I KAKO KORISTIMO

Kada na bilo kojem web mjestu koristite bilo koji internetski obrazac, odgovorite na anketu ili uđete na natjecanje ili promociju, moramo znati vaše ime i ostale podatke kao što su vaša poštanska adresa, adresa e-pošte, telefonski broj (koji su vaši osobni podaci).

Slanjem ovih podataka pristajete na njihovu upotrebu u skladu s ovim Pravilima o privatnosti koji se povremeno izmjenjuju. Prikupljamo ove podatke kako bismo nam omogućili da obradimo vaš zahtjev. Nakon toga relevantne podatke koristimo mi, naši agenti, podizvođači.

Mi također možemo koristiti skupne informacije i statistike za potrebe praćenja korištenja web stranica koje koristimo da razvijemo web stranicu i našu uslugu i možemo takve takve zbirne informacije pružiti trećim stranama. Ove statistike neće uključivati podatke pomoću kojih se može identificirati bilo koji pojedinac.

Mi i naše tvrtke u grupi također bismo vam mogli pružiti podatke o posebnim značajkama naše web stranice ili bilo kakve posebne usluge ili proizvode za koje mislimo da bi vas mogli zanimati. Na ove materijale se možete odjaviti  klikom na vezu za odjavu pretplate u bilo kojem od promotivnih e-poruka.

NAŠA UPOTREBA KOLAČIĆA, INTERNET PROTOKOLA (IP) ADRESE I OSTALIH INFORMACIJSKIH TEHNOLOGIJA SAKUPLJANJA

Imajte na umu da informacije koje prikupljamo iz sljedećih tehnologija ne navode nijednu konkretnu osobu i da ih koristomo samo kao statističke podatke o pregledimo stranice i obrascima naših korisnika.

Podatke o vašoj općoj upotrebi interneta možemo prikupljati pomoću datoteke kolačića. Ovo je mala tekstualna datoteka koju je naša web stranica implantiralo na vaš hard disk ili uređaj kada posjetite našu web lokaciju koja prikuplja osobne podatke o vama. Zatim se kolačić preuzima svaki put kada posjetite našu web stranicu, što čini nepotrebnim ponovno unošenje podataka o registraciji pri svakom posjetu i omogućava vam da iskoristite određene značajke.

Također možemo prikupiti podatke o vašem računalu, uključujući ime vašeg domena, IP adresu, operativni sustav, verziju preglednika, koliko dugo ostajete na stranici, put kojim ste se kretali stranicama i web stranicu koje ste posjetili prije pristupa našoj web stranici. ,

Možete odbiti prihvatiti naše tako što ćete aktivirati postavku na vašem pregledniku koja vam omogućuje da odbijete postavljanje kolačića. Međutim, ako odaberete ovu postavku, nećete moći pristupiti određenim dijelovima naše web stranice. Ako niste prilagodili postavke preglednika tako da one odbijaju kolačiće, naš sustav će izdati kolačiće kad se prijavite na našu web stranicu. Suvremeni preglednici pružaju mogućnost privatne navigacije webom putem “načina privatnog pregledavanja” ili pomoću proxy servera koji web korisnicima omogućuje gledanje stranica putem web servera treće strane.

PROMJENE

Warmup Plc će obavijestiti sve članove o svim promjenama koje unese u svoja Pravila o privatnosti. Ako Warmup Plc odluči promijeniti svoja Pravila privatnosti, takve promjene će objaviti na ovoj stranici tako da uvijek budete svjesni kako Warmup Plc koristi vaše osobne podatke.

VEZE S OVE STRANICE DO DRUGIH

Naša web stranica s vremena na vrijeme može sadržavati veze do i sa web stranica naših partnerskih mreža, oglašivača i podružnica. Ako slijedite vezu do bilo koje od tih web stranica, imajte na umu da te web stranice imaju svoja pravila o privatnosti i da ne prihvaćamo nikakvu odgovornost ili odgovornost za ta pravila. Molimo provjerite ta pravila prije nego što na te web stranice pošaljete bilo kakve osobne podatke.

KAKO KONTAKTIRATI WARMUP

Pozdravljamo vaše stavove o našoj web stranici i našim Pravilima privatnosti. Ako nas želite kontaktirati u vezi bilo kakvih upita ili komentara, pošaljite nam e-mail na uk@warmup.com ili telefon 0345 345 2288 ili pišite mrežnom timu na 702 Tudor Estate Abbey Road London NW10 7UW.