HomeTermostatiAplikacija MyHeating

Aplikacija MyHeating

Da biste maksimalno iskoristili 6iE i Element WiFi termostat, preuzmite Warmup-ovu aplikaciju MyHeating za pametne telefone. MyHeating omogućuje jedinstvene značajke kao što su SmartGeo™, podaci o potrošnji energije i tekućim troškovima, personalizacija termostata i daljinsko upravljanje grijanjem. Dostupno na iOS-u, Androidu i s određenom funkcionalnošću putem MyWarmup naloga na web-preglednicima.

Aplikacija MyHeating

Besplatna MyHeating aplikacija je jednostavna i laka za upotrebu

Komunicirajući s termostatom s bilo kojeg mjesta, aplikacija MyHeating omogućuje kontrolu sustava grijanja sa pametnih telefona. Naša ugrađena SmartGeo tehnologija upravlja sustavom grijanja automatski i bez napora – optimizirajući potrošnju energije i uz koju ćete imati jednu brigu manje.

Ako izaberete da ne koristite SmartGeo, koristite MyHeating aplikaciju za jednostavno programiranje termostata. Warmup koristi tehnologiju Prirodni Programski Jezik™ kako bi optimizacija grijanja postala lagan i intuitivan proces.

Prirodni programski jezik

Koristeći poznate pojmove i izraze za razumijevanje specifičnih zahtjeva programa grijanja, Prirodni Programski Jezik govori jednostavan jezik. Na primjer “U koje vrijeme se budiš?”

warmup heating controller iphone app

Dva načina za kontrolu

MyHeating Warmup za iOS i Android
Besplatna aplikacija MyHeating radi s iOS i Android pametnim telefonima, pružajući pristup SmartGeo-u i za brzu kontrolu sustava.

my.warmup.com za desktop računala, prijenosna računala i web-preglednike
Koristite my.warmup.com besplatno sa bilo kojim desktop ili mobilnim web preglednikom za upravljanje Warmup nalogom, kontrolu grijanja i pregled potrošnje energije.

Kako aplikacija MyHeating pomaže uštedjeti novac?

Warmup aplikacija MyHeating stalno komunicira sa pametnim termostatom. Većina ljudi ima svoje telefone uz sebe tijekom cijelog dana, što dopušta aplikaciji da uči rutine pomoću lokacijskih usluga ugrađenih u pametne telefone (bez praćenja točnih lokacija). Nakon nekoliko tjedana korištenja novog pametnog termostata, aplikacija MyHeating dobro će razumjeti korisnikove rutine. Koristiće to znanje za optimizaciju rasporeda grijanja i omogućavanje najisplativijih rješenja o potrošnji energije.

smartphone heating control systems ipad

Napredna kontrola

Naša značajka SmartGeo u aplikaciji MyHeating uči stope zagrijavanja i hlađenja kuće za automatsko postavljanje najučinkovitijih temperatura kada korisnici nisu u kući, smanjujući upotrebu do 25%.

SmartGeo

SmartGeo je jedinstvena tehnologija koju je razvio Warmup i ugrađena je u MyHeating aplikaciju koja koristi napredni algoritam za razumijevanje najučinkovitijih postavki grijanja. Radeći automatski, on uči rutine i lokaciju pomoću pozadinske komunikacije sa pametnim telefonima i snižava temperature kada korisnici nisu u kući, samo ih podižu do idealne udobne temperature u vremenu dolaska kući. Sve, bez postavljanja kompliciranih programa.

SmartGeo je mnogo naprednija tehnologija od ostalih najčešće korištenih softvera za upravljanje grijanjem.

  • Za razliku od Tehnologije za otkrivanje prisutnosti, koja sustav grijanja upozorava tek kad je korisnik kod kuće, SmartGeo pokreće zagrijavanje kuće postupno u vremenu za dolazak.
  • Za razliku od tehnologije Geo-Fencing, koja sustav grijanja upozorava samo kad korisnici napuste ili uđu u kuću i ograničava ga i to uzrokuje značajno nepotrebno trošenje energije, SmartGeo precizno očitava lokaciju i u skladu s tim kontrolira grijanje.

Kombinirajući tehnologiju zasnovanu na lokaciji s vještinama rutinskog učenja, SmartGeo optimizira sustav grijanja, bez napora i automatski

Ista sigurnost kao i online bankarstvo

Mi shvaćamo sigurnost ozbiljno. Zbog toga su naši podaci o korisniku zaštićeni istim standardom koji se koristi u online bankarstvu. To znači da su pojedinačni podaci šifrirani do te mjere da su nečitljivi. Naša razina enkripcije jednaka je klasificiranim obavještajnim podacima.

Nisu samo podaci sigurni, SmartGeo funkcionira bez saznanja stvarne lokacije – nikada ne prati GPS signal, već izračunava približnu udaljenost od kuće.