HomeElektrično podno grijanjeOprema za kupaonicuOdmagljivač ogledala

Odmagljivači ogledala

Warmup odmagljivač ogledala sastoji se od ultra tankog samoljepljivog grijaćeg dijela koji se nevidljivo uklapa iza gotovo bilo kojeg ogledala, održavajući ogledalo potpuno bez pare.

Odmagljivač ogledala daje visok nivo temperaturne stabilnosti, uz potpunu otpornost na vlagu, vibracije, udarce, prašinu i starenje.

Odmagljivači ogledala

Ogledalo bez pare u kupaonici


Svaka kupaonica treba čisto i jasno ogledalo, a nakon vruće kupke ili tuša, ogledala se brzo zamagle. Jednostavni za postavljanje i kontrolu, odmagljivači pružaju savršeno rješenje za ovaj problem pretvarajući konvencionalno ogledalo u grijano ogledalo u kupaonici koji sprečavaju nastajanje kondenzacije na površini ogledala u kupaonici. 

Odmagljivači ogledala
Dostupne veličine

Pogodno za ogledala svih veličina u kupaonicama 


Na raspolaganju su tri veličine odmagljivača, a dimenzije su izrađene tako da se može koristiti više odmagljivača za pokrivanje većih ogledala. Svaki odmagljivač ogledala omogućuje ravnomjernu i konzistentnu raspodjelu topline na 200 W/m², omogućavajući ogledalu da se zagrijava brže od okolnog prostora i na taj način sprečava stvaranje magle na ogledalu.

Dostupne veličine


  • Mali – 260 x 360 mm
    Idealan za manja ogledala ili upotrebu više njih za veća ogledala.
  • Srednji – 360 x 560 mm
    Odmagljivač ogledala srednje veličine je idealan za duža a uža ogledala.
  • Veliki – 560 x 720 mm
    Dizajniran za velika ogledala u kupaonicama.

Jednostavan za postavljanje i kontrolu


Odmagljivač ogledala ima oblik ravnog, električno grijanog filma koji se pričvršćuje na stražnju stranu ogledala u kupaonici. Instalacija odmagljivača je brza i jednostavna jer on ima samoljepljivu podlogu koju treba skinuti i zalijepiti na stražnju stranu ogledala.

Odmagljivač se može spojiti na rasvjetni krug u kupatilu, automatski napajajući odmagljivač kad su svjetla uključena; ili alternativno, njima se može upravljati neovisnim kontrolerom koji osigurava napajanje na zahtjev. Demister je označen CE i dolazi s 5-godišnjim jamstvom.

Pogodno za zone 2 i 3


Odmagljivači ogledala su otpornu na vlagu, vibracije, udarce, prašinu i starenje, tako da je njihova sigurnost u kupaonici osigurana. Imaju IP54, što ih čini pogodnim za ugradnju u zonama 2 i 3 u kupatilima i izvan bilo koje zone.

Radni napon 230 V AC ±15%, 50 Hz
Snaga 200 W/m²
Debljina 0,4 mm
Prosječni porast temperature 20 ºC
IP zaštita IP54
Priključak 1,5 metar priključnog kabla 
Električna klasa II
Certifikati i oznake accreditations-CE
Šifra proizvoda

Veličina (mm)

Snaga (W) Amperaža (A) Otpor (Ω)
MD-SML1 260 X 360 14,1 0,06 3751
MD-MED1 360 X 560 33,3 0,14 1589
MD-LRG1 560 X 720 66,0 0,29 801