Iznajmljivanje apartmana za odmor, ili pomoćne spavaće sobe, turistima koji posjećuju ovo područje je popularan način za dodatni prihod i postoje mnoge platforme koje mogu pomoći upoznati turiste s vlasnicima kuća. Jedna od ključnih stvari koje treba uzeti u obzir pri stvaranju ugodnog okruženja za goste je odabir savršenog rješenja grijanja za udoban i ekološki prihvatljiv boravak. U ovom vodiču mi cemo istražiti kako su sustavi električnog podnog grijanja odlična ideja za vikendice, a mi ćemo otkriti:

  • Brojne prednosti sustava podnog grijanja pri iznajmljivanju
  • Kako je lako ugraditi sustav podnog grijanja
  • Kako energetska učinkovitost električnog podnog grijanja može pomoći u uštedi u troškovima
  • Lak način za upravljanje električnim podnim grijanjem
  • Kako električno podno grijanje ne zahtijeva održavanje

Što električno podno grijanje čini savršenim za iznajmljivanje na odmoru?

Sustavi podnog grijanja ekološki su prihvatljivi oblici grijanja koji koriste tehnologiju zračenja topline kako bi zagrijali dom od temelja, izravno zagrijavajući predmete i osobe u prostoru, za razliku od sustava centralnog grijanja koji primarno samo zagrijava zrak. Ovaj oblik grijanja je održiviji način grijanja doma. Naš asortiman sustava električnog podnog grijanja zahtijeva puno manje energije za postizanje ugodnih temperatura od tradicionalnih radijatora – što ih čini do 40% učinkovitijima.

Sustavi električnog podnog grijanja idealni su za vikendice i kratkoročni najam jer nude svestrano, jeftino rješenje grijanja za vlasnika i goste. Za razliku od sustava centralnog grijanja, brzo vrijeme zagrijavanja ovih sustava znači da gosti mogu uživati u preciznoj toplini u pravo vrijeme za svoje potrebe, bez izgubljene energije. To znači da su sustavi električnog podnog grijanja savršeni za sporadičnu upotrebu – tako da nema potrebe brinuti o nepotrebnoj upotrebi i nepredviđenim troškovima kada je kuća za odmor prazna.

Sustavi su dostupni u dva oblika: grijaći kablovi ili grijaće mreže. Obje vrste sustava grijanja mogu se koristiti u novogradnji kuća za odmor i projektima renoviranja jer njihov niskoprofilni dizajn neće utjecati na visinu poda. Odabir najboljeg sustava grijanja za nekretninu za odmor temelji se na nekoliko varijabli, naime rasporedu, završnoj obradi poda i vrsti podloge u prostoru. Zatražite ponudu kako biste otkrili najbolji sustav podnog grijanja za nekretninu.

Je li sustav električnog podnog grijanja jednostavan za postavljanje?

Svi Warmup sustavi se brzo i lako postavljaju – neki sustavi nude instalaciju za manje od jednog dana. Mogu se ugraditi samo u jednu prostoriju postojećeg doma ili se mogu postaviti u cijeloj kući za odmor.

DCM-PRO razdjelni sustav grijanja je sustav električnog podnog grijanja koji nudi brzu ugradnju za sobe s podovima od pločica. Instalater može jednostavno ručno postaviti DCM-PRO kabel u prateću  membranu, osiguravajući optimalan raspored grijanja za kuću za odmor.

Sustav StickyMat popularna je grijaća mreža za ugradnju u objekte s prostorijama pravilnog oblika i može se koristiti sa svim vrstama podova. Sadrži grijaću žicu od 1,8 mm spremno raspoređenu za optimalan izlaz topline na mreže unaprijed određene veličine sa samoljepljivom pozadinom – jednostavno razmotajte i zalijepite za podlogu.

Trošak ugradnje podnog grijanja ovisit će o potrebama projekta, odabranom sustavu i naknadi instalatera.

Koje su najbolje mogućnosti kontrole grijanja?

Termostati omogućuju točnu kontrolu temperature za sustave podnog grijanja, osiguravajući savršeno grijanje prostora. Upravljanje sustavom pomoću pametnog termostata je odličan način da povećava i energetsku učinkovitost tehnologije i može uštedjeti do dodatnih 25% energije u usporedbi s osnovnim termostatima.

Element WiFi termostat koristi jednostavne tipke na dodir za precizno upravljanje sustavom, a njegov elegantan, nenametljiv dizajn pristajat će svakom dekoru kuće za odmor. Element radi zajedno s Warmup aplikacijom MyHeating za automatsku kontrolu topline, nudeći blistavu toplinu s pravom temperaturom, u pravo vrijeme, bez potrebe za postavljanjem rasporeda. S funkcijom praćenja energije i mogućnošću daljinskog upravljanja izvan objekta, korištenje Elementa s Warmup aplikacijom ‘MyHeating’ pomaže u smanjenju rasipanja energije i osigurava značajne uštede troškova.

Kako kupiti Warmup sustav?

Jednostavno ispunite kratki obrazac zahtjeva za ponudu s detaljima projekta i mi ćemo vam pokazati savršen sustav za vaše zahtjeve kao i kako ga kupiti.

Kompletan upit

Hoće li upotreba električnog podnog grijanja rezultirati uštedom energije?

Podno grijanje zagrijava prostoriju mnogo brže od sustava centralnog grijanja i za to je potrebno manje energije. To može rezultirati značajnim uštedama u potrošnji energije, dok se dramatično smanjuje carbon footprint nekretnine.

Kako bi poboljšali učinkovitost sustava i pomogli u daljnjim uštedama, trebaju  se instalirati pametni termostat i prateća izolacija poda. Podna izolacija pomaže smanjemju gubitka topline dok istovremeno poboljšava vrijeme zagrijavanja sustava podnog grijanja – osiguravajući maksimalnu uštedu troškova za bilo koju nekretninu. Korištenje Warmup sustava električnog podnog grijanja s izolacijom, pametnim termostatom i njegovom pratećom aplikacijom moglo bi znatno smanjiti godišnje račune za energiju u kući za odmor.

Kako kupiti Warmup sustav?

Jednostavno ispunite kratki obrazac zahtjeva za ponudu s detaljima projekta i mi ćemo vam pokazati savršen sustav za vaše zahtjeve kao i kako ga kupiti.

Kompletan upit

Kakvo održavanje zahtijeva sustav?

Jedna od najvećih briga prilikom vođenja poduzeća za iznajmljivanje za odmor je održavanje imovine. Opšte habanje prostora je za očekivati, ali obezbeđivanje što je moguće neometanijeg rada komunalnih usluga pružiće mirno i opuštajuće iskustvo.

Za razliku od tradicionalnih metoda grijanja, sustavi električnog podnog grijanja ne trebaju često servisiranje. Nakon postavljanja, trebali bi pružati  toplinu zračenjem jednostavnu za korištenje bez stalnog održavanja. To čini električno podno grijanje pametnom i investicijom bez problema za sve vlasnike kuća za odmor.

Većina naših rješenja za grijanje ima doživotna jamstva i sva dolaze s poznatim Warmup SafetyNet jamstvom za instalaciju, tako da ako nešto pođe loše tijekom procesa instalacije, mi ćemo besplatno zamijenite oštećeni sustav grijanja novim.

Kako kupiti Warmup sustav?

Jednostavno ispunite kratki obrazac zahtjeva za ponudu s detaljima projekta i mi ćemo vam pokazati savršen sustav za vaše zahtjeve kao i kako ga kupiti.



""
1
To receive these expert articles straight to your inbox, subscribe to our newsletter here.
NameName
Previous
Next