HomeO namaJamstva

Najbolja jamstva

Na sve naše proizvode nudimo vodeća jamstva na tržištu.

Sa više od 25 godina iskustva u grijanju domova širom svijeta, uvjereni smo u svoja vrhunska istraživanja i dizajn proizvoda, a mnogi od naših sustava podnog grijanja dolaze s doživotnom garancijom.

Također razumijemo da se tijekom instalacije mogu učiniti pogreške; zato pružamo naše renomirano jamstvo za instalaciju SafetyNet-a. To nudi zaštitu u slučaju slučajnog oštećenja sustava podnog grijanja tijekom njegove instalacije. Ako dođe do oštećenja, zamijenit ćemo ga besplatno.

Warmup jamstva

Velika jamstva na naše proizvode moguća su zahvaljujući predanosti Istraživanju i Razvoju, stalnom osiguranju kvalitete iz procesa ISO 9001 i zahtjevima ispitivanja nekoliko regulatornih institucija. Dakle, ne vjerujemo da su sve garancije iste. Savjetujemo prije kupovine da provjerite stvarne materijale za koje druge tvrtke jamče. Warmup jamstva dolaze s osiguranim razinama akreditacije, snažnom financijskom podrškom i preko 25 godina ne tržištu.

Trajanje jamstva

Svi Warmup proizvodi imaju jamstvo ako je proizvod registrovan u Warmup-u u roku od 30 dana i instaliran od strane kvalificiranog dobavljača u skladu s građevinskim propisima. Molimo pogledajte naše Uvjete i odredbe za više informacija.

Svi Warmup termostati, kontroleri i senzori imaju jamstvo od 3 godine.

DWS grijaći kabel – Doživotno jamstvo

SPM grijaća mreža – Doživotno jamstvo

DCM-PRO sustav – Doživotno jamstvo

PVC grijaća mreža – Jamstvo 10 godina

WIS grijaći kabel – Doživotno jamstvo

WLFH grijaće folije – Jamstvo 15 godina

warranty-Lifetime     warranty-15Year     warranty-10Year

Za sve Warmup izolacijske ploče vrijedi jamstvo u trajanju od 5 godina.

warranty-30Year

SafetyNet™ jamstvo pri instaliranju

Bili smo prva marka na tržištu koja je ponudila garanciju ugradnje SafetyNet™ na naše žice za grijanje.

Ako se sustav slučajno ošteti tijekom instalacije i prije pokrivanja estrihom ili podom, zamijenit ćemo ga besplatno. Jamstvo za instalaciju SafetyNet™ ne pokriva bilo koju drugu vrstu oštećenja, zloupotrebe ili nepravilne ugradnje zbog neadekvatnog ljepila ili stanja podloge, i ograničenje je na jednu besplatnu zamjenu sustava po kupcu ili instalateru. Kontaktirajte nas u roku od 30 dana od kupnje proizvodaa kako bismo organizirali zamjenu koja će vam biti poslana.