HomeTermostati6iE WiFi termostat

6iE WiFi termostat

6iE WiFi termostat

6IE WiFi termostat koristi naprednu tehnologiju koja povećava  energetsku učinkovitost sustava podnog grijanja, smanjujući  račune za energiju. Za upotrebu s električnim i hidrauličkim sustavima podnog grijanja, 6iE ne zahtijeva programiranje i koristi najnovije tehnologije kako bi obezbijedio željenu temperaturu, u pravo vrijeme.

6iE WiFi termostat

6IE karakteristike kontrole grijanja

6iE je smartphone touchscreen termostat koji pruža kontrolu bez napora. Dostupan u crnoj i bijeloj boji s ultratankim dizajnom (16 mm od zida), izgledat će sjajno u klasičnim suvremenim ili jednostavnim modernim domovima. Može se personalizirati s pozadinama za fotografije.

Podešavanje se vrši u nekoliko sekundi, jednostavno skenirajte QR kod prikazan na zaslonu 6IE pomoću aplikacije MyHeating i automatski će se povezati sa WiFi mrežom.

6iE radi sa svim naprednim osobinama za uštedu energije u aplikaciji MyHeating, kao što je SmartGeo. SmartGeo je jedinstvena tehnologija ugrađena u aplikaciju MyHeating koja koristi napredni algoritam za razumijevanje najučinkovitijih postavki topline za svaki dom.

Radi automatski, uči rutinu i lokaciju korisnika putem pozadinskih komunikacija sa pametnim telefonom i snižava temperature kad je korisnik daleko od kuće, podižući je na vrijeme do idealne temperaturne udobnosti za korisnike koji dolaze kući štedeći novac i energiju.

 

6IE karakteristike kontrole grijanja

Aplikacija MyHeating

SmartGeo tehnologija u 6iE je udružio MyHeating aplikaciju, automatski kontrolira sustav grijanja znajući koliko je korisnik udaljen od kuće i zagrijavajući je na vrijeme za dolazak. To sprječava rasipanje energije i može uštedjeti na računima za energiju.

Naučite više o aplikaciji MyHeating ovdje > 

Touchscreen ekran

Uz smartphone touchscreen na regulatoru podnog grijanja, 6iE WiFi termostat nudi istinsku jednostavnost upotrebe – jednostavno pomičite i prevlačite da biste podesili svoj idealan raspored grijanja.

 

IFTTT konekcija

Termostat 6iE je također kompatibilan s drugim pametnim uređajima putem IFTTT platforme, što omogućuje komunikaciju između WiFi kontrolera i Amazon Alexa, na primjer.

Pogledajte naše aplete ovdje > 

Nikada se više ne vraćajte u hladnu kuću ili preplaćujte račune za energiju.

Uvjek na pravoj temperaturi

SmartGeo ™ tehnologija osigurava da je dom automatski topao samo kad dolazite kući i da efikasno radi kad vas nema.

“Rani start” zasnovan na vremenu

Napredna funkcionalnost ranog starta koja radi s lokalnom vremenskom prognozom kako bi aktivirala grijanje u pravo vrijeme, bez obzira na vanjske uvjete.

Jednostavan za upotrebu

6iE kontrole grijanja su jednostavne za upotrebu i ne zahtijevaju programiranje. Podešavanje se može dovršiti u nekoliko jednostavnih koraka.

warmup 6iE smart underfloor heating
Radni napon 230 V AC ±15%, 50 Hz
Maksimalno opterećenje  16 A (~3680 W)
Maks. sobna temperatura  40 ºC
Dimenzije   115 x 90 x 16mm
Veličina ekrana  3,5 in
Senzori Senzori vazduha i poda
Tip podne sonde  NTC10k (3 m dužine)
Dubina ugradnje  50 mm preporučena zidna kutija (minimum 35 mm)
IP oznaka  IP33
Er-P klasa  IV
Certifikati i oznake  BEAB i CE oznaka
Jamstvo  12 godina kada je instaliran sa Warmup sustavima grijanja (3 godine sa ostalim sustavima)
6IE uvjek zahtjeva snagu od 230V 
Kompatibilan sa električnim i vodenim sustavima podnog grijanja
Kompatibilan sa Kombiniranim i Sistemskim kotlovima sa prekidačem pod naponom ulaz  (230V AC) 
Za sustave nižeg napona ili bez napona mora se koristiti kontaktor