Upravljanje podnim grijanjem pomoću 6iE WiFi termostata

Upravljanje sustavom podnog grijanja s namjenskim termostatom osigurava jednostavnu upotrebu, veću energetsku učinkovitost i ugodnu toplinu tijekom cijele godine. U ovom ćemo vodiču proći kroz brojne prednosti novog 6iE WiFi termostata. Saznat ćemo:

  • Kako 6iE koristi zonsko grijanje za preciznu kontrolu
  • Najjednostavniji načini programiranja grijanja i automatskog grijanja
  • Kako pametni termostat poboljšava energetsku učinkovitost
  • Koliko se može uštedjeti na računima za energiju
  • Kompatibilnost 6iE s drugim pametnim uređajima

Kako podesiti program grijanja

Sjajna je ideja postaviti 6iE da personalizira sustav grijanja u skladu s rutinama korisnika. S 6iE, to je jednostavno poput unosa pojedinosti ove rutine na intuitivni touchscreen ili upravljati tim rasporedom daljinski preko Warmup-ove aplikacije MyHeating pomoću pametnog telefona. Uz mobilnu aplikaciju MyHeating ili MyWarmup online portala, moguće je podesiti sustav podnog grijanja da se uključi dok ste izvan kuće ili jednostavno prilagoditi temperaturu, osiguravajući da će dom biti topao kada se vratite.

Funkcionalnost automatskog grijanja

Warmup-ov asortiman WiFi termostata sadrži naprednu tehnologiju sa funkcijom automatskog grijanja – što znači da će dom ostati na idealnoj ugodnoj temperaturi bez potrebe za postavljanjem programa grijanja ako je potrebno.

6iE WiFi termostat koristi SmartGeo tehnologiju koja može naučiti rutine za automatsko postavljanje savršene razine topline za sve zahtjeve. Značajka SmartGeo optimizira performanse sustava grijanja i može dovesti do ušteda. Koristi pozadinsku komunikaciju s pametnim telefonima za snižavanje temperature podnog grijanja u domu kada ste odsutni i automatsko povećanje kada ste na putu kući.

Hoće li 6iE poboljšati energetsku učinkovitost sustava?

Budući da svi radimo na smanjenju vlastitih emisija ugljika, korištenje sustava podnog grijanja s termostatima na daljinsko upravljanje fantastičan je način da se poboljša energetska učinkovitost doma.

Podno grijanje koristi manje energije od tradicionalnih sustava grijanja radeći na nižim temperaturama uz isti nivo udobnosti. To je zato što koristi učinak zračenja topline koji nježno provodi toplinu izravno u predmete i ljude unutar prostora, umjesto da samo grije zrak kao radijatori s centralnim grijanjem. Ovo dramatično smanjuje rasipanje energije. Sa svojom poboljšanom sposobnošću uštede energije putem automatskog grijanja i daljinskog upravljanja, 6iE maksimalno povećava ovu postojeću učinkovitost – štedi do dodatnih 25% na potrošnji energije.

Može li se 6iE povezati s Amazon Echo ili Google Home?

Termostat 6iE može se kontrolirati putem drugih pametnih kućnih uređaja korištenjem IFTTT platforme za kućnu automatizaciju. Ova metoda pruža jednostavno rješenje za upravljanje termostatom s postojećim Alexa, Google Home ili drugim pametnim glasovnim pomoćnikom povezanim s internetom. A zahvaljujući ‘zonskom’ pristupu grijanja sustava podnog grijanja, glasovna kontrola može se koristiti za upravljanje grijanjem određene zone, a ne cijelog doma.

6iE je također kompatibilan sa sustavima upravljanja zgradama – što ga čini idealnim za ugradnju u veće projekte s više zona grijanja.

Gdje mogu kupiti 6iE termostat?

6iE kontroler grijanja se može kupiti online putem našeg sustava ponude. Isprobajte je danas i pogledajte koliko će koštati sustav grijanja s niskim udjelom ugljika.

Kako kupiti Warmup sustav?

Jednostavno ispunite kratki obrazac zahtjeva za ponudu s detaljima projekta i mi ćemo vam pokazati savršen sustav za vaše zahtjeve kao i kako ga kupiti.

Kompletan upit
Categories : Kontrole grijanja



""
1
To receive these expert articles straight to your inbox, subscribe to our newsletter here.
NameName
Previous
Next